18 december 2023

Serie over gelijke kansen – inclusief leiderschap

De laatste bijeenkomst dit jaar van de serie Gelijke kansen staat in het teken van leiderschap. Inclusief leiderschap is bepalend voor de sociale norm en cruciaal voor een succesvol D&I beleid. Maar wat is inclusief leiderschap en hoe zet u dat neer in uw organisatie? We laten een aantal werkgevers aan het woord die weten wat het betekent om van leiders inclusieve leiders te maken.

Programma 18 december

Volgt.

Praktische informatie

Wanneer – 18 december 2023 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar – Online
Voor wie – Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben
Investering – Deelname is gratis
DeelnemenAanmelden via dit aanmeldformulier

Over het netwerk gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen het netwerk gelijke kansen helpen we elkaar om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar we op inzetten.

Aanmelden voor de gehele reeks

Benieuwd naar alle thema’s die dit jaar aan bod komen? Hier vind je een overzicht waar je je tevens gelijk kunt aanmelden voor de gehele reeks.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden