vrijdag 08 maart 2019

Modernisering pensioenstelsel: waar staan we nu?

Overheid, vakbonden en werkgevers waren heel dicht bij een akkoord over modernisering van het pensioenstelsel, tot het overleg in november vorig jaar strandde. Terug bij af. Maar daar legt minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zich niet bij neer.

In een brief aan de Tweede Kamer heeft hij in januari aangekondigd door te gaan met de hervorming van het pensioenstelsel. Bent u de draad ook een beetje kwijt? In deze vlog vertelt Pascal Scheenstra, manager van het AWVN-pensioenteam, hoe we er nu precies voor staan als het gaat om pensioen.

Hoe staat het ervoor met ons pensioen?

Pensioen is – na het salaris – de kostbaarste arbeidsvoorwaarde voor bedrijven. Belangrijk dus voor iedereen in uw organisatie die met dit onderwerp te maken heeft om basiskennis te hebben over pensioen, pensioenuitvoering en pensioencommunicatie. AWVN organiseert de cursus Pensioen in vogelvlucht op dinsdag 18 juni 2019 in Bunnik. Deze ochtend behandelen twee pensioen-specialisten van AWVN alle belangrijke onderwerpen, termen en vragen rond pensioen. Meer informatie en aanmelden

0 reacties