04 april 2023

Maak kennis met de moderne arbeidsovereenkomst

Veranderende wetgeving (bijvoorbeeld de Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden die op 1 augustus 2022 in werking is getreden) en de krappe arbeidsmarkt zijn alvast heel goede redenen om uw model arbeidsovereenkomst aan te passen.

En als ze dan toch aangepast moeten worden, waarom dan niet op een vernieuwende manier? Met vlotte, begrijpelijke teksten en bijvoorbeeld visuele elementen. Het uitreiken van zo’n overeenkomst wordt zo een mooi moment en niet alleen maar een administratief sluitstuk! En u kunt zich profileren als moderne werkgever.

De moderne arbeidsovereenkomst is actueel, duidelijk, makkelijk leesbaar, begrijpelijk, juridisch correct, past bij de bedrijfscultuur en past bij de doelgroep.

In dit webinar leggen Astrid Zuidinga en Suzanne Postma uit waarom een moderne arbeidsovereenkomst belangrijk is, welke vormen er mogelijk zijn, wat de voordelen zijn én hoe je in de praktijk gemakkelijk en vlot komt tot een overeenkomst die past bij uw bedrijf.

Astrid en Suzanne hebben veel ervaring in het moderniseren van juridische documenten zoals arbeidsovereenkomsten, cao’s, arbeidsvoorwaardenregelingen en beleidsregelingen en kunnen alle vragen beantwoorden! Er is héél veel mogelijk. Wilt u alleen een kleine aanpassing? Ook prima. We sluiten graag aan op uw wensen.
Heeft u zin om deze stap te zetten en wilt u meer weten? Of aarzelt u nog? Laat u inspireren of overtuigen tijdens dit gratis webinar. Astrid en Suzanne laten u diverse voorbeelden zien.

AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinar AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinarWebinar ′Maak kennis met de moderne arbeidsovereenkomst
Online bijeenkomst, 4 april 2023, 10.00 – 10.45 uur. Exclusief voor leden; aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Interesse om deel te nemen?
Meld u dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link om deel te nemen. Heeft u nog vragen over het webinar, neem dan contact op met Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl).

Aanmeldformulier

Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
Login

Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
Registratie
Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

Aanmelden