27 februari 2024

Legale zaken

Op dinsdag 27 februari 2024, van 8.30 tot 9.00, staat de eerste (online) aflevering van ′Legale zaken′ – over actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht – op het programma. Daarin in ieder geval aandacht voor de voortgang van de wet- regelgeving met betrekking tot flexibele arbeidsrelaties en zzp′ers.

Legale zaken?

AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinar AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinarAWVN wil haar leden graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de stand van zaken rond (nieuwe) wetgeving in het arbeidsrecht. Daarom organiseren wij sinds dit nieuwe jaar één keer per zes weken ′Legale zaken′. Onze juristen praten u online in een half uurtje bij over ontwikkelingen en de stand van zaken rond (nieuwe) wetgeving in het arbeidsrecht.

In ′Legale zaken′ komen onderwerpen aan de orde die op dat moment in het overleg over de wetgeving in Den Haag of aan cao-tafels een rol spelen, zodat u vroegtijdig op de hoogte bent van zaken die voor u van belang kunnen zijn.

Wilt u deelnemen aan Legale zaken?

Meld u dan aan via het inschrijfformulier onder aan deze pagina. U ontvangt na inschrijving een deelnemerslink.
Aan deelname aan Legale zaken zijn geen kosten verbonden. Alleen toegankelijk voor directe en indirecte leden van AWVN.
Vragen?
Neem dan contact op met Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl)

Aanmelden (u dient hiervoor ingelogd te zijn)

Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
Login

Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
Registratie
Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden