Home / AWVN-agenda / workshop / Goed voorbereid op de gevolgen van de (harde) Brexit
Houten, Van der Valk HotelHouten, Van der Valk Hotel, maandag 28 oktober 2019

Goed voorbereid op de gevolgen van de (harde) Brexit

Wat moet u als werkgever nú toch eens echt regelen ter voorbereiding op de Brexit? Neem deel aan de AWVN-workshop Goed voorbereid op de gevolgen van de (harde) Brexit. Zo voorkomt u onnodige kosten en zorgt u voor een goede bescherming van uw werknemers!

Onderzoeken laten zien dat de Brexit onder werkgevers niet leeft, en dat met de gevolgen van een harde Brexit nog nauwelijks rekening is gehouden. Het voortdurende uitstellen van de Brexitdatum versterkt de noodzaak tot het nemen van actie evenmin. Toch zal de Brexit, hard of zacht, realiteit worden. Wanneer precies, is wellicht eerdaags na de bijeenkomst van de Europese Raad (17 en 18 oktober) bekend.

In de workshop Goed voorbereid op de gevolgen van de (harde) Brexit gaan de AWVN-experts op het gebied van internationale arbeidsmobiliteit in op de gevolgen van een harde Brexit op de schijf van vijf (migratie, sociaal zekerheid, arbeidsrecht & arbeidsvoorwaarden, fiscaal en pensioen).
Mocht er 28 oktober wel een akkoord zijn, dan komen de gevolgen van de verschillende fasen van de Brexit (overgangsperiode tot eind 2020 / eind 2022 en daarna) natuurlijk ook aan de orde.

Na het volgen van deze middag weet u:
wat u moet regelen
wanneer u de zaken geregeld moet hebben
hoe u de zaken kunt regelen.
U gaat naar huis met een checklist van aandachtspunten en te regelen zaken.

Doelgroep
HR-adviseurs, medewerkers juridische afdeling, medewerkers afdeling internationale arbeidsmobiliteit/international mobility, bedrijven met werknemers in de UK of UK medewerkers in Nederland

Kosten
€ 350 voor AWVN-leden, € 450 voor niet-leden.

 • Inschrijfformulier

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.