donderdag 28 oktober 2021

Webinarserie The future of HR

In deze snel veranderende wereld, evolueert ook de HR-functie. De gangbare praktijk veroudert. Moeten we de manier waarop we naar HR kijken aanpassen, en zo ja: hoe? Wat zijn de nieuwste inzichten en ervaringen op het gebied van people analytics, hoe haal je het meeste uit cross-generational working?

Future of HR:
AWVN en RSM verbinden hun kennis en expertise

RSM Executive Education en AWVN verbinden in de Engelstalige webinarreeks de wetenschappelijke invalshoek met de praktijk – met wat er op dit moment in organisaties gebeurt. In The future of HR bespreken dr. Rebecca Hewett (RSM), dr. Colin Lee (RSM) en dr. Anne Burmeister (RSM) met deskundigen uit de praktijk onderwerpen die relevant zijn voor HR, HR-managers of executives op het gebied van arbeidsrelaties. Brandon Kirby treedt aan als moderator.

De webinars
– geven inzicht in de laatste wetenschappelijke inzichten op HR-gebied en de praktijkervaringen van HR-experts
– maken duidelijk welke uitdagingen er zijn, welke obstakels moeten worden overwonnen, en hoe u er voor kunt zorgen dat HR ondertussen goed kan blijven functioneren
– inspireren door de tips, ideeën en tools, en dragen zo bij aan het continue HR-verbeteringsproces.

Deze vragen komen aan de orde in een serie van drie Engelstalige webinars die AWVN dit najaar in samenwerking met Rotterdam School of Management (RSM) maakt: The future of HR. In deze interactieve sessies bespreken universitaire docenten van RSM met deskundigen uit de praktijk de laatste inzichten op HR-gebied en hun ervaringen met bovengenoemde onderwerpen. Wat werkt, welke uitdagingen zijn er? Oftewel: wat is de toekomst van HR?

Eerstvolgend webinar (tweede in de reeks):
28 oktober 2021 (16-17 uur) | People analytics in perspective

In dit interactieve webinar geeft Colin Lee een overzicht (in vogelvlucht) van people analytics. Hij bespreekt het fenomeen kritisch en brengt de kansen en bedreigingen in kaart. Afhankelijk van uw huidige kennis van het onderwerp, is deze sessie een uitstekende introductie of een nuttige opfriscursus. In elk geval geeft de sessie stof tot nadenken, dankzij de verschillende invalshoeken over de theoretische en praktische betekenis en waarde van people analytics.

Praktische informatie
• Toegankelijk voor directe en indirecte leden van AWVN; aan deelname zijn geen kosten verbonden.
• Aanmelden: de registratie voor het tweede webinar verloopt via RSM.

Overzicht volgende webinars
Webinar 3 | 2 december 2021 (16-17 uur) | The future of cross-generational working
Hoe profiteert u het meest van een leeftijdsdivers personeelsbestand? In dit derde interactieve webinar zal Anne Burmeister de nieuwste academische inzichten delen over processen van kennisoverdracht en sociale interacties, en hoe dit kan bijdragen aan een effectiever beheer van kennis en leeftijdsdiversiteit in organisaties.

De opnames van het eerste webinar, dat plaatsvond op 28 september 2021, kunt u hieronder (opnieuw) bekijken. U moet daarvoor wel zijn ingelogd.

Verder lezen?

Log in

0 reacties