Home / webinar / Webinar reorganiseren: Boventalligheid, wat dan?
WebinarWebinar, dinsdag 10 november 2020

Webinar reorganiseren: Boventalligheid, wat dan?

Is een reorganisatie voor uw organisatie noodzakelijk of is het een van de scenario’s die u overweegt? AWVN organiseert in novemer drie keer een webinar over reorganiseren. Vandaag de derde en laatste: Boventalligheid – wat dan?

Zodra een werknemer in een reorganisatie boventallig wordt verklaard, gaat er een nieuwe fase in. Werkgever en werknemer zullen zich moeten inspannen om door middel van herplaatsing een andere functie te vinden. Hoe ver strekt die herplaatsingsverplichting? Wat is een passende functie? Moet er altijd een sociaal plan worden afgesloten en hoe ziet dat er dan uit? Wat is gebruikelijk bij externe herplaatsing, scholing en training? En welke verschillende vormen van ontslagvergoedingen zijn er allemaal – en wat doet de markt)?

Twee ervaren adviseurs – ingevoerd in alle aspecten van een reorganisatieproces, zowel juridisch inhoudelijk als procesmatig – leiden het derde webinar over reorganiseren. In één uur praten zij u bij over het voorbereiden van een reorganisatie, en krijgt u van deze ervaren experts tips en uitleg.

Tijdens het webinar kunt u vragen stellen en deelnemen. Als het tijdens het webinar te veel tijd kost om uw vraag te beantwoorden, beantwoordt de docent uw vraag na afloop via e-mail alsnog. Daarnaast ontvangt u na afloop van het webinar de presentatie per e-mail.

Praktische informatie
Datum 10 november 2020, 11.00-12.00 uur
Docenten Ian Lendering en Jop Ringeling
Prijs (excl. btw) € 75 voor leden en indirecte leden van AWVN, € 99 voor niet-leden
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Daarin staat een link waarmee u zich kunt registreren voor het webinar.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties