Home / webinar / Webinar reorganiseren: Uitwisselbare functies en afspiegelen
WebinarWebinar, woensdag 04 november 2020

Webinar reorganiseren: Uitwisselbare functies en afspiegelen

Is een reorganisatie voor uw organisatie noodzakelijk of is het een van de scenario’s die u overweegt? AWVN organiseert in november drie keer een  webinar over reorganiseren. Vandaag de tweede: Uitwisselbare functies en afspiegelen

Volgende webinar over reorganiseren:
10 november
Boventalligheid? Wat dan?

Als duidelijk is dat er gereorganiseerd moet worden, zijn er een aantal belangrijke vragen die een antwoord vergen. Wat is het moment om af te spiegelen? Van welke bedrijfsvestiging moet je uitgaan? Welke (categorie van) functies zijn uitwisselbaar? Welke UWV-criteria zijn er om dit te bepalen? En wat moet je doen met niet actuele of (te) generieke functieprofielen? Kortom: wat houdt het allemaal in en hoe pakt u het aan?

Twee ervaren adviseurs – ingevoerd in alle aspecten van een reorganisatieproces, zowel juridisch inhoudelijk als procesmatig – leiden het tweede webinar over reorganiseren. In één uur praten zij u bij over het voorbereiden van een reorganisatie, en krijgt u van deze ervaren experts tips en uitleg.

Tijdens het webinar kunt u vragen stellen en deelnemen. Als het tijdens het webinar te veel tijd kost om uw vraag te beantwoorden, beantwoordt de docent uw vraag na afloop via e-mail alsnog. Daarnaast ontvangt u na afloop van het webinar de presentatie per e-mail.

Praktische informatie
Datum 4 november 2020, 16.00-17.00 uur
Docenten Pim Kauffman en Astrid Zuidinga
Prijs (excl. btw) € 75 voor leden en indirecte leden van AWVN, € 99 voor niet-leden
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Daarin staat een link waarmee u zich kunt registreren voor het webinar.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties