Home / webinar / Webinar reorganiseren: Voorbereiding op een reorganisatie
WebinarWebinar, maandag 02 november 2020

Webinar reorganiseren: Voorbereiding op een reorganisatie

Is een reorganisatie voor uw organisatie noodzakelijk of is het een van de scenario’s die u overweegt? AWVN organiseert in november drie keer een  webinar over reorganiseren. Vandaag de eerste: Voorbereiden op een reorganisatie.

Volgende webinars over reorganiseren:
4 november
Uitwisselbare functie en afspiegelen
10 november Boventalligheid? Wat dan?

Zodra er plannen worden gemaakt om te reorganiseren, komt de vraag aan de orde wat je met wie bespreekt en op welk moment.
Wordt de OR vanaf het eerste moment meegenomen – of ontvangt de OR aan het einde een adviesaanvraag? Wat is de rol van de vakbonden? Moet je die ook uitnodigen, zelfs als je geen cao hebt? Zijn de alternatieven goed onderzocht? Deze vraagstukken komen in het eerste webinar over reorganiseren aan de orde.

Twee ervaren adviseurs – ingevoerd in alle aspecten van een reorganisatieproces, zowel juridisch inhoudelijk als procesmatig – leiden het eerste webinar over reorganiseren. In één uur praten zij u bij over het voorbereiden van een reorganisatie, en krijgt u van deze ervaren experts tips en uitleg.

Tijdens het webinar kunt u vragen stellen en deelnemen. Als het tijdens het webinar te veel tijd kost om uw vraag te beantwoorden, beantwoordt de docent uw vraag na afloop via e-mail alsnog. Daarnaast ontvangt u na afloop van het webinar de presentatie per e-mail.

Praktische informatie
Datum 2 november 2020, 15.00-16.00 uur
Docenten Tammo Delhaas en Jop Ringeling
Prijs (excl. btw) € 75 voor leden en indirecte leden van AWVN, € 99 voor niet-leden
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Daarin staat een link waarmee u zich kunt registreren voor het webinar.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties