dinsdag 11 oktober 2022

Maak kennis met de moderne arbeidsovereenkomst

Op dinsdag 11 oktober 2022 verzorgen Astrid Zuidinga, advocaat arbeidsrecht en Suzanne Postma, adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen een webinar waarin zij alles over de moderne arbeidsovereenkomst vertellen.

 

Veranderende wetgeving (bijvoorbeeld de Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden die op 1 augustus in werking is getreden) en de krappe arbeidsmarkt zijn alvast heel goede redenen om uw modellen arbeidsovereenkomst aan te passen. En als ze dan toch aangepast moeten worden, waarom dan niet op een vernieuwende manier? Het uitreiken van zo’n overeenkomst wordt zo een mooi moment en niet alleen maar een administratief sluitstuk!

De moderne arbeidsovereenkomst

is actueel, duidelijk, makkelijk leesbaar, begrijpelijk, juridisch correct, passend bij de bedrijfscultuur en passend bij de doelgroep.

In dit webinar leggen Astrid en Suzanne uit waarom een moderne arbeidsovereenkomst belangrijk is, welke vormen er mogelijk zijn, wat de voordelen zijn én hoe je in de praktijk gemakkelijk en vlot komt tot een overeenkomst die past bij jouw bedrijf

Astrid en Suzanne hebben veel ervaring in het moderniseren van juridische documenten zoals overeenkomsten, cao’s, arbeidsvoorwaardenregelingen en beleidsregelingen en kunnen alle vragen beantwoorden.

Aarzel je om de stap te zetten, dan kunnen zij dit met je bespreken en verkennen wat er mogelijk is. Ze nemen er uitgebreid de tijd voor om jullie te woord te staan en zullen jullie enkele voorbeelden laten zien.

AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinar AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinarWebinar Maak kennis met de moderne arbeidsovereenkomst

Online bijeenkomst, 11 oktober 2022, 10.00 – 10.45 uur
Exclusief voor leden; aan deelname zijn geen kosten verbonden

Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een link om deel te nemen.

Heb je vragen over het webinar? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl).

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties
Tags: