Home / AWVN-agenda / voorlichtingsbijeenkomst / Werken aan een lerende organisatie – sessie stap
Van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, VianenVan der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, Vianen, vrijdag 02 februari 2018

Werken aan een lerende organisatie – sessie stap

Met een hink-stap-sprong het nieuwe jaar beginnen – vanaf half januari 2018: drie vrijdagochtenden – werken aan een lerende organisatie.
​Maak een sprong het nieuwe jaar in! Met drie inspiratiesessies:
• HINK vrijdagochtend 19 januari: ‘Van duurzame inzetbaarheidsplannen naar echte organisatiebeweging met BASF’
• STAP vrijdagochtend 2 februari: ‘Het nieuwe beoordelen met ABN AMRO en Amerpoort’
• SPRONG vrijdagochtend 16 februari: ‘Eigenaarschap & regie van medewerkers met KLM’

Werken aan een lerende organisatie
Werken aan een lerende organisatie

2e sessie vrijdagochtend 2 februari: Het nieuwe beoordelen o.a. met ABN-AMRO en Amerpoort
De inloop begint ’s ochtends om 9.00 uur, we beginnen om 9.30 uur. Om 12.00 uur begint een netwerklunch om samen verder door te praten.

 • Programma

  De traditionele beoordelingscyclus doet allang niet meer wat we willen. Steeds meer werkgevers experimenteren daarom met het nieuwe beoordelen.
  Tijdens deze tweede sessie komen twee werkgevers aan het woord over het nieuwe beoordelen in hun organisaties. Martijn Meiberg, projectleider performance management bij ABN-AMRO Bank: ‘Doen we het als organisatie goed of kan het beter? Wij vinden dat het anders, beter kan. We streven een nieuwe vorm van performancemanagement na die goed is voor de organisatie en die ervoor zorgt dat onze mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Vanuit intrinsieke motivatie, waarbij goede prestaties op een andere manier beloond worden. Graag nemen we je mee in de gedachtelijnen van ons toekomstige performancemanagement.’
  Daarnaast kan u in gesprek met Paul Willems, bestuurder bij zorginstelling Amerpoort: wat betekent het nu écht voor een organisatie als je het gesprek over functioneren anders gaat voeren? Bij Amerpoort is sinds eind 2017 de knop om en kunnen de 2.500 medewerkers kiezen om het functioneringsgesprek in teamverband te voeren. Een vraaggesprek met de bestuurder, een manager en een zorgprofessional geeft zicht op de dynamiek die dat oplevert. Vragen die tijdens deze sessie aan de orde komen: wat is het nieuwe beoordelen? Hoe werkt het? Past het bij elke organisatie? Hoe past het in breder DI-beleid?

  Hink stap sprong

 • Kosten

  • Uitsluitend voor leden.
  • U kunt zich inschrijven voor een losse sessie of alle drie sessies in één keer (hinkstapspong het nieuwe jaar beginnen)
  • Kosten: € 395 voor de hele hinkstapsprong of € 150 per sessie.
  • Wilt u naar sessie één en een collega naar twee en drie? Inschrijvingen zijn niet op naam maar op lidmaatschapsnummer; onderling delen is dus mogelijk.
  • Komt u samen met een collega? De tweede inschrijving van dezelfde organisatie krijgt 50% korting.
  • Vanwege het netwerkkarakter is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

 • Inschrijven