Home / AWVN-agenda / seminar / Zinder 24-uurs horizonobservatie
Zuiderstrand, Den HaagZuiderstrand, Den Haag, donderdag 29 augustus 2019

Zinder 24-uurs horizonobservatie

In een unieke samenwerking organiseren Lars Doyer (AWVN-adviesteam Arbeidsverhoudingen) en Bruno van den Elshout (kunstenaar / NEW HORIZONS) deze zomer een gelegenheid om in goed gezelschap 24 uur naar de horizon te kijken. We nodigen je graag uit om aan deze observatie deel te nemen, en te beleven wat de rust en ruimte van de horizon jou brengen.

Logo Zinder klein

Wanneer, waar, met wie?
De horizonobservatie duurt van donderdag 29 augustus zonsondergang tot en met vrijdag 30 augustus zonsondergang en vindt plaats op het Zuiderstrand in Den Haag. Er is ruimte voor maximaal twaalf deelnemers, naast de begeleiding door Lars en Bruno.

Waarom doen we dit?
AWVN is de gids voor vernieuwend werkgeven; Zinder is daarvoor een door AWVN ontwikkelde methodiek. Essentieel voor gidsen is dat je niet alleen de weg kan schetsen, maar ook jezelf goed kent en weet wat nodig is om te gidsen. Als je een beweging van een organisatie wilt gidsen, wat is dan de beweging in jezelf?

Kosten
De kosten van deelname bedragen € 800, inclusief nagesprek met Lars Doyer op verzoek. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Meer weten
Neem contact op met Lars Doyer, voor je je officieel aanmeldt. Hij kan je meer vertellen over wat je van de horizonobservatie kunt verwachten, hoe deze in jouw werk/leefsituatie van waarde kan zijn, en hoe je je kunt voorbereiden.

Als je het leuk vindt om meer te weten over het werk van Bruno en zijn horizonobservaties, kijk dan het interview door Wim Pijbes.

Aanmelden
Om de observatie in rust voor te bereiden, sluiten we de inschrijving twee weken voor de observatie. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan Lars Doyer (doyer@awvn.nl), onder vermelding van: naam, organisatie, contactgegevens en PO-nummer.

Eerst meer weten over Zinder?
Klik hier voor de speciale dienstverleningspagina Zinder.