Home / AWVN-agenda / inspiratiesessie / Richting en vorm geven aan een leven lang ontwikkelen
BOVAG-huis, BunnikBOVAG-huis, Bunnik, vrijdag 02 oktober 2020

Richting en vorm geven aan een leven lang ontwikkelen

Richting en vorm geven aan leven lang ontwikkelen, dat is het centrale onderwerp van de inspiratiebijeenkomst die AWVN op vrijdagochtend 2 oktober organiseert.

Het belang van leren en ontwikkelen is door de coronacrisis onder een vergrootglas komen te liggen. Er was ineens veel meer tijd om hier aandacht aan te besteden. En door de dreiging van het verlies van werk is er ook steeds meer het besef doorgedrongen dat, ook als ben je in vaste dienst, een baan niet meer gegarandeerd is. Vragen als ‘Moet ik me om- of bijscholen?’, ‘Welke vaardigheden heb ik al, en aan welke zou ik moeten werken?’ hebben daardoor aan belang gewonnen. Wat is nu precies de rol van de werkgever in deze en (hoe) zorgt de overheid voor ondersteuning?

Het programma in het kort
Inspiratiesessie: Richting en vorm geven aan leven lang ontwikkelen

Ontvangst vanaf 9.00 uur
09.30 uur
 Opening
09.35-10.00 uur Belang van leven lang ontwikkelen voor werkgevers | Raymond Puts, AWVN
10.00-10.25 uur Belang leven lang ontwikkelen voor Nederland | Annemiek Wortman, ministerie van SZW
10.25-10.50 uur Handreikingen voor publiek-private samenwerking en infrastructuur LLO| Anne Megens, AWVN (Platform toekomst van Arbeid)
10.50-11.15 uur Koffiepauze
11.15-11.40 uur Richting en vorm geven aan LLO. Hoe kunt u daarin in ondersteunen, waar staat uw organisatie? | Ditmer Rouwenhorst, AWVN
11.40-12.00 uur Praktijkverhaal. Skillspaspoort Schiphol | Francien David, directeur Luchtvaart Community Schiphol
12.05-12.55 uur De werking van het brein in crisissituaties en het effect daarvan op leren | Mark Mieras, wetenschapsjournalist
12.55 -13.00 uur Afsluiting en lunch (take away-mogelijkheid)

Kosten
Voor leden en indirecte leden van AWVN is deelname aan de inspiratiekomst ‘Richting en vorm geven aan leven lang ontwikkelen’ gratis. Wel brengen we in geval van no-show € 50 in rekening. Ook niet-leden van AWVN zijn van harte welkom. Voor hen bedraagt de deelnemersprijs €195 (exclusief btw). Let op Er zijn, in verband met de coronamaatregelen, slecht 50 plaatsen beschikbaar.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.