Home / AWVN-agenda / opleiding / Next level ondernemen
donderdag 24 september 2020

Next level ondernemen

Next level ondernemen. Leiderschap in een snel veranderende samenleving. Negendaagse opleiding (periode 24 september 2020 – 10 maart 2021) van MalieAcademy van VNO-NCW en MKB-Nederland.

De Nederlandse samenleving verandert snel. Voortschrijdende digitalisering en (disruptieve) technologische innovaties bieden oplossingen voor tal van vraagstukken, maar dragen ook bedreigingen in zich. Ondertussen liggen maatschappelijke ondernemingen onder het vergrootglas. Transparantie, zichtbaarheid en verbindend leiderschap zijn in deze turbulente tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Dit vraagt om veranderende en nieuwe vaardigheden van bestuurders en managers.

VNO-NCW en MKB-Nederland hebben de ambitie om leidinggevenden te faciliteren bij hun nieuwe rol als vormgevers van de verandering van hun bedrijven. Hiervoor is de opleiding Next Level Ondernemen ontwikkeld. Een 9-daagse opleiding waarbij deskundigen van TU Delft, Nyenrode Business Universiteit en De Baak ingaan op technologische en omgevingsveranderingen en de nodige veranderingen in de bedrijfsvoering.

Bent u directielid of heeft u een managementfunctie? Dan is deze opleiding interessant voor u.
Voor meer informatie over het programma, sprekers en data: ga naar www.malieacademy.nl