Home / AWVN-agenda / opleiding / Leergang arbeidsvoorwaarden: de cao als strategisch wapen, dag 3
Het Bouwhuis, ZoetermeerHet Bouwhuis, Zoetermeer, dinsdag 27 maart 2018

Leergang arbeidsvoorwaarden: de cao als strategisch wapen, dag 3

Programma derde bijeenkomst ‘Leergang arbeidsvoorwaarden’
27 maart
Deel 1 en 2 Psychologie van het onderhandelen Maria Dijkstra, UvA
• conflicthantering
• stakingsrecht en collectieve acties.

Over deze leergang
Leergang arbeidsvoorwaarden, ‘De cao als strategisch wapen’, bestaat uit 12 modules (zes bijeenkomsten), en bereidt de deelnemers voor op de cao-onderhandelingen in de bedrijfstakken.
Alle aspecten van collectieve arbeidsvoorwaardenvorming komen aan bod.

Elk van de zes bijeenkomsten bestaat uit een middag- en een avonddeel, met daartussen een maaltijd, zodat u in de gelegenheid bent om met elkaar en met de gastdocenten van gedachten te wisselen. De leergang biedt ook voldoende ruimte om praktijksituaties te bespreken.

AWVN organiseert deze leergang in nauwe samenwerking met het Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies en het Hugo Sinzheimer Instituut, beide gelieerd aan Universiteit van Amsterdam.

Aanmelden kan alleen voor de gehele leergang, niet voor modules afzonderlijk. U kunt zich dus niet meer aanmelden: deze editie van de leergang is reeds van start gegaan op 13 februari 2018 (laatste bijeenkomst: 29 mei).

De volgende editie van Leergang arbeidsvoorwaarden staat voorjaar 2019 op het programma. Als u daaraan wilt deelnemen, stuur dan een e-mail naar Jacqueline Kooi, kooi@awvn.nl.