online sessieonline sessie, vrijdag 28 januari 2022

Pensioenflits januari: het informatieplatform

Pensioenflits:
actuele pensioenkwesties
op begrijpelijke wijze
toegelicht en uitgediept

AWVN wil de leden graag goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen op pensioengebied en de gevolgen voor hen. AWVN-pensioenexperts gaan daarom maandelijkse korte online-bijeenkomsten organiseren: Pensioenflits. Elke bijeenkomst duurt 30 minuten. De experts nemen u op hoofdlijnen mee in de veranderingen binnen het pensioenstelsel en vertellen u hoe zich hier adequaat op kunt voorbereiden.
Bekijk het overzicht van alle afleveringen van Pensioenflits; u kunt via die pagina elke editie (alsnog) bekijken.

Op vrijdag 28 januari 2022 organiseert het adviesteam Pensioenen van 9.30 tot 10.00 uur weer een Pensioenflits. Onderwerp: het informatieplatform ‘Werken aan ons pensioen’.

 

Het nieuwe pensioenstelsel komt eraan! De weg ernaar toe is nog lang, maar er is één plek waar je álle informatie kunt vinden over het vernieuwde pensioenstelsel: het informatieplatform ‘Werken aan ons pensioen’ (Werkenaanonspensioen.nl)

De lancering van het informatieplatform vond plaats op 13 januari. De pensioenexperts van AWVN gaan in op dit geheel nieuwe platform dat is gemaakt voor en door de sector. Hoe ziet het eruit, wat kunt u er vinden en hoe kunt u dit gebruiken als werkgever? Wat is de toekomst van het platform?

Het informatieplatform Werkenaanonspensioen.nl is een initiatief van het ministerie van SZW, Stichting van de Arbeid, VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO, FNV, VCP, CNV, Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars, en Adfiz.

PensioenflitsPensioenflitsDoelgroep
In het bijzonder HR- of financefunctionarissen die pensioen in hun portefeuille hebben.
Pensioenflits richt zich uitsluitend op directe en indirecte leden van AWVN.
Wanneer: vrijdag 28 januari 2022, 9.30 -10.00 uur
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelnemen
Dat kan door u door u te registreren via deze link. Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met een deelnemerslink.Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

0 reacties