Home / Onlinesessie / Pensioenflits januari
online sessieonline sessie, vrijdag 22 januari 2021

Pensioenflits januari

Pensioenflits:
actuele pensioenkwesties
op begrijpelijke wijze
toegelicht en uitgediept

AWVN wil de leden graag goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen op pensioengebied en de gevolgen voor hen. AWVN-pensioenexperts gaan daarom maandelijkse korte online-bijeenkomsten organiseren: Pensioenflits. Elke bijeenkomst duurt 30 minuten. De experts nemen u op hoofdlijnen mee in de veranderingen binnen het pensioenstelsel en vertellen u hoe zich hier adequaat op kunt voorbereiden.

Pensioen is volop in beweging. De komende jaren zullen alle pensioenregelingen in Nederland veranderen, door de overstap van ‘vaste pensioenregelingen’ naar regelingen met individuele pensioenvermogens. Uitgangspunt daarbij is een gelijke, vaste pensioenpremie voor alle medewerkers – ongeacht leeftijd. Een ingrijpende verandering, met consequenties voor alle pensioenregelingen.

Op vrijdag 22 januari 2021 organiseert het adviesteam Pensioenen weer een Pensioenflits.  Tijdens deze korte online bijeenkomst bespreken zij actuele pensioen onderwerpen op een begrijpelijke wijze.
In maximaal  30 minuten wordt u op hoofdlijnen en op een praktische manier meegenomen in de veranderingen in het pensioenstelsel en hoe u zich hier op kunt voorbereiden.

Van 9.30 uur tot 10 uur geeft Jan Peters Sengers  een nadere toelichting op de twee soorten contracten: ‘het nieuwe contract’ en de “verbeterde pensioenovereenkomst’, en gaat hij in op het gewijzigd toezicht kader voor pensioenfondsen tot 2026.

Doelgroep
In het bijzonder HR- of financefunctionarissen die pensioen in hun portefeuille hebben.
Pensioenflits richt zich uitsluitend op directe en indirecte leden van AWVN.

Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Aanmelden: kan via deze deze link.
Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met een deelnamelink in uw mailbox
Wilt u iedere maand deelnemen aan Pensioenflits? Vermeld dat in uw inschrijvingsmail aan Frederique Zeemans – dan krijgt u voor de volgende pensioenflits automatisch een uitnodiging.

0 reacties