maandag 03 oktober 2022

Netwerk belonen

Op maandag 3 oktober organiseert het AWVN-netwerk belonen een online bijeenkomst. In het netwerk behandelen wij steeds een actueel beloningsonderwerp. Door AWVN of één van de leden wordt een inhoudelijke bijdrage op het onderwerp verzorgd en vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over ervaringen en/of vragen rondom het thema.

Voor de bijeenkomst van 3 oktober staat de aanpassing van het WML op de agenda. Hoe zien de maatregelen eruit? Welke invloed hebben deze maatregelen op uw loongebouw? Welke oplossingsmogelijkheden zijn er? De netwerkbijeenkomst staat onder leiding van Linda Vedder en Rebecca Ramakers.

De bijeenkomst start om 15.00 en duurt tot 17.00 uur.

Wilt u deelnemen aan de online bijeenkomst? Meld u aan via het onderstaand inschrijfformulier. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u aan de online bijeenkomst kunt deelnemen.
Heeft u een vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl. Zij neemt contact met u op.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties
Tags: