Home / Onlinesessie / AWVN Actueel – Thuiswerken
maandag 08 maart 2021

AWVN Actueel – Thuiswerken

AWVN houdt u graag op de hoogte van relevante HR-topics en -ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor u als werkgever. Daarom organiseert AWVN voor haar leden AWVN Actueel: een korte online bijeenkomst van maximaal 45 minuten waarin onze experts een actueel HR-onderwerp inclusief jurisprudentie toelichten. Zo bent u in korte tijd op de hoogte van de ontwikkelingen en weet u hoe u zich daarop kunt voorbereiden.

De eerste AWVN Actueel organiseren wij op maandag 8 maart van 16.00 uur tot 16.45 uur. Het onderwerp thuiswerken komt deze keer aan de orde. In deze sessie gaat Armand Lahaije, adviseur fiscale zaken, in op de reiskostenvergoeding die per 1 april 2021 vervalt, actualiteiten rondom de thuiswerkvergoeding en de gerichte vrijstelling rondom de ARBO-voorzieningen. AWVN-advocaat Esther van den Bergh behandelt relevante jurisprudentie rondom thuiswerken.

Praktische informatie
Online sessie. Maandag 8 maart 2021, 16.00 tot 16.45 uur
Voor wie? AWVN Actueel Thuiswerken is toegankelijk voor leden en indirecte leden van AWVN
Deelnemen Stuur een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een link om aan deze online sessie deel te kunnen nemen
Kosten Aan de deelname zijn geen kosten verbonden

0 reacties