Home / Onlinesessie / AWVN Actueel – Reorganiseren
maandag 22 maart 2021

AWVN Actueel – Reorganiseren

Vanwege de coronapandemie is het voor veel bedrijven onvermijdelijk organisatorische maatregelen te treffen. Daarvan is reorganiseren wel een van de meest verstrekkende. En ook één die veel aandacht en voorbereiding vraagt.

Over AWVN Actueel
AWVN houdt u graag op de hoogte van relevante HR-topics en -ontwikkelingen, en de gevolgen daarvan voor u als werkgever.
Daarom organiseert AWVN voor haar leden AWVN Actueel: korte, online bijeenkomsten (maximaal 45 minuten) waarin AWVN-experts een actueel HR-onderwerp toelichten.
Zo bent u in korte tijd op de hoogte van de ontwikkelingen en weet u hoe u zich daarop kunt voorbereiden.

Bent u benieuwd naar het marktbeeld dat AWVN heeft opgehaald, naar de informatie die AWVN uit de benchmarks sociale plannen heeft gehaald? En wat juridisch gezien de ‘hete aardappelen’ zijn in reorganisatieprocessen?

Neem dan deel aan deze aflevering van AWVN Actueel, dat als thema reorganiseren heeft. Marijn van der Heiden (adviseur arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen), Ian Lendering (beloningsadviseur) en Saskia Breukels (advocaat arbeidsrecht en manager van AWVN-advocaten) praten u in drie kwartier bij.

 

Praktische informatie
Online sessie. Maandag 22 maart 2021, 16.00 tot 16.45 uur
Voor wie? AWVN Actueel Reorganiseren is toegankelijk voor leden en indirecte leden van AWVN
Deelnemen Stuur een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een link om aan deze online sessie deel te kunnen nemen
Kosten Aan de deelname zijn geen kosten verbonden

0 reacties