Home / Onlinesessie / AWVN actueel – Reiskostenvergoeding en waarjewerkt-regeling
donderdag 27 mei 2021

AWVN actueel – Reiskostenvergoeding en waarjewerkt-regeling

AWVN houdt u graag op de hoogte van relevante HR-topics en -ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor u als werkgever. Daarom organiseert AWVN voor haar leden AWVN actueel: een korte online bijeenkomst van maximaal 60 minuten waarin onze experts een actueel HR-onderwerp inclusief jurisprudentie toelichten. Zo bent u in korte tijd op de hoogte van de ontwikkelingen en weet u hoe u zich daarop kunt voorbereiden.

Op 27 mei (16.00- 17.00 uur) staat AWVN Actueel in het teken van de reiskostenvergoeding en de waarjewerkt-regeling.

Onderwerpen
Ontwikkelingen (en veranderingen per 1 juli 2021) op het gebied van het vergoeden van reiskosten. Leasebeleid: is dit het moment om dat aan te passen of de leaseregeling te verduurzamen? De waarjewerkt-regeling: hoe werkt deze in de praktijk? Bert-Jan Huegen van Reisbalans (onderdeel van de Mobility Invest Group) laat zien hoe de technologie deze waarjewerkt-regeling ondersteunt en praktisch uitvoerbaar maakt.
Bijeenkomst onder leiding van fiscalisten Armand Lahaije en Jan de Graaf.

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan deze sessie? Stuur een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een link om aan de online sessie deel te kunnen nemen.

Voor wie?
AWVN actueel is toegankelijk voor leden en indirecte leden van AWVN. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Praktische informatie
Online sessie. Maandag 27 mei 2021, 16.00 tot 17.00 uur
Voor wie? AWVN actueel: Reiskostenvergoeding en waarjewerkt-regeling is toegankelijk voor leden en indirecte leden van AWVN
Deelnemen Stuur een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een link om aan deze online sessie deel te kunnen nemen
Kosten Aan de deelname zijn geen kosten verbonden

0 reacties