Home / Onlinesessie / Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit
online sessieonline sessie, donderdag 20 mei 2021

Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit

Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit. Korte online sessies (30 minuten). Eerste aflevering: 20 mei 2021.

Om de leden op de hoogte te houden van actuele ontwikkelingen op het gebied van internationale arbeidsmobiliteit en de gevolgen daarvan voor werkgevers, organiseert AWVN vanaf heden regelmatig de online bijeenkomst Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit.

Korte online sessies van steeds 30 minuten, waarin experts Armand Lahaije en Ruud Blaakman u op hoofdlijnen meenemen in de actualiteiten op het gebied van de internationale arbeidsmobiliteit en de vijf, relevante rechtsgebieden daarbinnen (migratierecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht & arbeidsvoorwaarden, fiscaal recht en pensioen – ‘de schijf van vijf’).

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 20 meiĀ  2021 (9.30 tot 10 uur), licht Armand Lahaije aan de hand van literatuur en recente jurisprudentie toe hoe om te gaan met pensioen in internationale verhoudingen.

Voor wie?
Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit is bedoeld voor HR-medewerkers, hoofden- en medewerkers P&O die internationale arbeid in de portefeuille hebben, expatmanagers, salarisadministrateurs, relocation medewerkers en adviseurs internationale uitzending.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De online bijeenkomst is toegankelijk voor directe en indirecte leden van AWVN.

Aanmelden
Wilt u deelnemen? Stuur een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl). Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een link om aan de online sessie deel te kunnen nemen.

Vragen?
Neem contact op met Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.

0 reacties