online sessieonline sessie, donderdag 27 januari 2022

Actualiteiten IAM: de 30-procentregeling revisited

Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit. Korte online sessies (30 minuten). Zevende aflevering: 27 januari 2022. Onderwerp: de 30%-regeling

 

De 30%-regeling geldt bij het werken in Nederland. Maar wat als de werknemer voorafgaand aan het dienstverband niet in Nederland werkt, maar tijdelijk vanuit het buitenland de werkzaamheden verricht voor de Nederlandse werkgever? Vanaf wanneer gaat de looptijd van de 30%-regeling in?
En wat als de werknemer na een periode werken in Nederland terugkeert naar het thuisland en door reisbeperkingen niet terug kan keren naar Nederland? Wat gebeurt er als u als werkgever de werknemer na de versoepeling van de coronamaatregelen tijdelijk laat werken in het (voormalig) woonland?

Deze en andere vragen zal Armand Lahaije in deze Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit beantwoorden.

Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit

Om de leden op de hoogte te houden van actuele ontwikkelingen op het gebied van internationale arbeidsmobiliteit en de gevolgen daarvan voor werkgevers, organiseert AWVN regelmatig de online bijeenkomst Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit.

Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteitActualiteiten Internationale arbeidsmobiliteitKorte online sessies van steeds 30 minuten, waarin experts Armand Lahaije en Ruud Blaakman u op hoofdlijnen meenemen in de actualiteiten op het gebied van de internationale arbeidsmobiliteit en de vijf, relevante rechtsgebieden daarbinnen (migratierecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht & arbeidsvoorwaarden, fiscaal recht en pensioen).

Voor wie?
Actualiteiten Internationale arbeidsmobiliteit is bedoeld voor HR-medewerkers, hoofden- en medewerkers P&O die internationale arbeid in de portefeuille hebben, expatmanagers, salarisadministrateurs, relocation medewerkers en adviseurs internationale uitzending.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De online bijeenkomst is toegankelijk voor directe en indirecte leden van AWVN.

Aanmelden
Wilt u deelnemen? Stuur een mail naar Frederique Zeemans. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een link om aan de online sessie deel te kunnen nemen.

Vragen?
Neem contact op met Frederique Zeemans.

0 reacties