OnlineOnline, vrijdag 18 maart 2022

Netwerkbijeenkomst Talent in je tent!

Talent in je tent

Speciaal voor snelgroeiende organisaties zoals scaleups of groeibedrijven organiseert AWVN op vrijdag 18  maart 2022 de netwerkbijeenkomst: Talent in je Tent! Centraal staat niet alleen het vinden maar juist het binden van talent. Hoe pakken andere werkgevers dit aan, wat kun je van elkaar leren en tot welke nieuwe ideeën kom je samen met andere HR-professionals met dezelfde uitdagingen op HR-vlak? 

Werk jij bij een snelgroeiende organisatie en heb jij te maken met uitdagingen op het gebied van werkgeven, HR en arbeidsmarktkrapte? Dan is deze gratis online bijeenkomst iets voor jou!

Programma 18 maart van 10.00 – 11.30 uur

  • Toon Borren van Picnic vertelt over het vinden en binden van talent bij een snel groeiende disruptor in de supermarktbranche.
  • We gaan in gesprek over het vinden en binden van talent: wat zijn mogelijke oplossingen in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt?
  • Resultaten van de quickscan: heb jij deze al ingevuld?
  • En natuurlijk zoeken we de interactie op!

Aanmelden
Schrijf je in voor de online bijeenkomst ‘Talent in je tent’  door een e-mail te sturen aan Frederique Zeemans, adviseur netwerken en leren: f.zeemans@awvn.nl. Geef in de mail aan dat het een aanmelding is voor de netwerkbijeenkomst Groeibedrijven.

Wat levert deze bijeenkomst mij op?

  • Kom in contact met HR-professionals van groeibedrijven en deel je HR-uitdagingen;
  • Inspireer, leer en werk samen aan oplossingen;
  • Benut alle expertise en ervaring van de grootste werkgeversvereniging van Nederland: AWVN.

Wie organiseert deze bijeenkomst en waarom?
AWVN organiseert en faciliteert de netwerkbijeenkomst. Als werkgeversvereniging met ruim 100 jaar ervaring kennen wij het klappen van de zweep wanneer het gaat over groei, organisatiestructuur, benchmarken van salarissen en alle ander facetten van HR. Wij zijn een ‘one stop shop’ op het gebied van werkgeven en HR. Goede kans dus dat we jou advies kunnen geven over die zaken waar je tegenaan loopt. Bekijk onderstaande video en krijg een eerste indruk van de meerwaarde van onze werkgeversvereniging en deelname aan de bijeenkomst.

Regelmatig sparren met andere groeibedrijven over uitdagingen op het gebied van werkgeven?

In het nieuwe netwerk Groeibedrijven inspireren we elkaar met vernieuwende HR-strategieën op basis van beproefde HR-structuren. We leren samen hoe je deze combinatie effectief inzet in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.  Meer weten over het netwerk groeibedrijven

 

Waarom aansluiten bij een van de AWVN-netwerken?
Waarom aansluiten bij een van de AWVN-netwerken?
In een kleine twee minuten uitgelegd!
0 reacties