BIT-MeetMe, EdeBIT-MeetMe, Ede, dinsdag 08 september 2020

Pensioen event

Wat houdt het pensioenakkoord 2019 en de recente uitwerking ervan precies in? Wat moet je als werkgever beslist weten? Wat gaat er veranderen voor werknemers? Pensioen: wellicht is het een ver-van-je-bedshow voor je, maar het is ook voor jou relevant. Juist nu er veel gaat veranderen! Daarom organiseert Jong AWVN op dinsdag 8 september, in samenwerking met Jong Management, ‘Pensioen event‘. We informeren je goed en volledig over het Nederlands pensioenstelsel.

Pensioenspecialisten Eva Bakker (beleidsadviseur-/pensioen jurist AWVN) en Steffie de Groot (adviseur pensioenen AWVN) brengen je de basics op pensioengebied bij, Jurre de Haan (beleidssecretaris pensioenen VNO-NCW en MKB-Nederland) en Gert-Jan Vos (eigenaar PensioenVos) leggen tijdens het pensioen event in duidelijke taal uit wat er verandert in het pensioenstelsel, wat je als werkgever moet weten en hoe je je medewerkers kunt betrekken bij het maken van pensioenplannen.

Wil je het pensioenstelsel voor eens en voor altijd goed begrijpen, meld je dan aan voor het pensioen event!

Praktische informatie pensioen event
8 september 2020, 16 – 18 uur
Voor leden van het netwerk Jong AWVN en van Jong Management
Locatie: BIT-MeetMe, Ede
Aan deelname zijn geen kosten verbonden voor leden van (Jong) AWVN en Jong Management

Aanmelden
Interesse om deel te nemen aan het pensioen event? Meld je aan door een mail te sturen naar Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl.
Je kunt ook bij Frederique terecht als je vragen hebt over deze bijeenkomst.