Home / AWVN-agenda / netwerkbijeenkomst / Netwerkbijeenkomst Vitaliteit & gezondheid
Conferentiecentrum Samaya, WerkhovenConferentiecentrum Samaya, Werkhoven, dinsdag 12 maart 2019

Netwerkbijeenkomst Vitaliteit & gezondheid

Het netwerk Vitaliteit & Gezondheid organiseert op dinsdag 12 maart de eerste bijeenkomst van 2019 met als titel Een leven lang leren en ontwikkelen is gezond én het loont.

is een netwerk van m.n. grote(re) bedrijven die drie keer per jaar bij elkaar komen, naast informatiedeling en onderlinge consultatie. Deze middagbijeenkomsten met gemiddeld zo’n 35 deelnemers kennen een getrapt programma:

Inleiding vanuit de wetenschap  Actualiteit en laatste stand van zaken. Deze inleiding wordt verzorgd door Yvonne Heerkens, lector Arbeid & Gezondheid bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
De praktijk  Één van de AWVN-leden brengt de eigen organisatie als voorbeeld: in dit geval een bijdrage van Joop Pieper, lijnmanager bij waterbedrijf Evides.
Aan tafel  Gespreksronde met de collega’s: wat gaan/kunnen wij hier in het eigen bedrijf morgen mee doen? Welke vragen blijven nog over?

Inloop: 13.00 uur
Programma: 13.30 – 16.30 uur
Locatie: conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven (naast Houten)
Informatie: Claire Bouman, Piet Vessies

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.