donderdag 15 september 2022

‘De plek van werk’: arbeidsmarktkrapte en andere actualiteiten

De wereld van werken blijft dynamisch. De krapte op de arbeidsmarkt is voor vrijwel iedere organisatie voel- en merkbaar. Daarnaast zijn de blijvend hoge inflatie en een dreigende recessie punten die werkgevers flink zorgen baren. En wat te denken van corona – zijn we daar van af of wacht ons weer zo’n najaar waar niemand zin in heeft?

Wat betekent dat voor de plek van werk?
Hybride werken, het is niet meer weg te denken. Maar wat is de relatie tussen hybride werken en de krapte op de arbeidsmarkt? Kan een goede strategie op het gebied van hybride werken een bijdrage leveren aan het zijn van een aantrekkelijk werkgever? Helpt dit de krapte op de arbeidsmarkt het hoofd te bieden?

En zijn er nog andere, relevante ontwikkelingen? Ja, deze zomer is de Wet werken waar je wilt door de Tweede Kamer aangenomen. Wat gaat dit betekenen voor werkgevers? Daarnaast zijn er veel sectorplannen in de maak om de verwachte najaarsgolf van corona het hoofd te kunnen bieden.

Over deze en andere ontwikkelingen willen we in het AWVN-netwetwerk De plek van werk graag weer met elkaar van gedachten wisselen. AWVN organiseert daarom op donderdag 15 september van 15.30 tot 17 uur een online bijeenkomst.
plek van werkplek van werk

Praktische informatie
Netwerk ‘De plek van werk’

Online bijeenkomst, 15 september 2022 – 15.30-17.00 uur
Deelname staat open voor leden en indirecte leden van AWVN
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Geïnteresseerd?
Wilt u deelnemen aan deze online bijeenkomst? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl).
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en een deelnemerslink.

De visie van AWVN: How2Work

0 reacties