donderdag 02 februari 2023

Netwerk belonen over voltijdbonus en meer uren werken

Onlinebijeenkomst AWVN-netwerk Belonen: ‘Krapte op de arbeidsmarkt: voltijdbonus en meer uren werken’, 2 februari 2023, 15 tot 17 uur.

 

Op donderdag 2 februari organiseert het AWVN-netwerk Belonen een online bijeenkomst waarin krapte op de arbeidsmarkt centraal staat. Fiscalist Jan de Graaf en beloningsadviseurs René van Lieshout en Gerbrand Quak onderzoeken in hoeverre ‘meer uren werken’ kan helpen bij het bestrijden van de krapte op de arbeidsmarkt.

Bij ‘meer uren werken’ geven zij inzicht in de belastingdruk, inclusief toeslagen. Wat levert enkele uren meer werken nu echt op onder de streep? Wat zijn mogelijkheden om meer werken extra aantrekkelijk te maken, bijvoorbeeld via ‘keuze loon’ en de WKR? Ook nemen zij mee welke sociale aspecten meespelen bij meer werken. En uiteraard is er voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Geïnteresseerd?
AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinarWilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld u aan via onderstaand formulier. De bijeenkomst is bedoeld voor HR-professionals, adviseurs en managers belonen & arbeidsvoorwaarden van leden en indirecte leden van AWVN.
Vragen? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl).

 • Aanmelden (u moet hiervoor inloggen)

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties