woensdag 10 november 2021

Jong AWVN-event: wendbaarheid als basisingrediënt voor betere koek

Jong AWVNOok Jong AWVN gaat op zoek naar het recept voor betere koek!

Niet harder werken, maar slimmer werken. En ruimte geven aan initiatieven uit de organisatie voor innovatie. Zo vergroten bedrijven hun kans op succes, zo kunnen we als samenleving onze welvaart behouden. Dat was een van de recepten voor betere en slimmere koek die tijdens het AWVN-jaarcongres ter sprake kwamen. Ook Jong AWVN gaat nu op zoek naar zo’n recept, en neemt als belangrijkste basisingrediënt wendbaarheid.

Veel bedrijven zullen dan wel hun manier van werken en organiseren moeten aanpassen. Hiërarchische structuren en stroperige processen zorgen er niet alleen voor dat zij onvoldoende wendbaar zijn om nieuwe paden te kunnen bewandelen, het zijn ook hinderpalen als het gaat om het boeien en binden van talentvolle en gedreven medewerkers. Kortom: meer wendbaarheid is dringend nodig om die zo gewenste andere, betere koek te kunnen bakken!

Daarom gaan we op 10 november 2021 van 15:00 tot 17:30 uur in gesprek met Leo Kerklaan, auteur van ‘De wendbare organisatie’. Een bestseller uit 2016 die zich richt op iedereen die strategische beslissingen moet nemen. De kwaliteit van die keuzes bepaalt namelijk de overlevingskans van de organisatie. Maar omdat de omgeving snel verandert, de maatschappij complexer wordt, en de onzekerheid over de toekomst almaar verder toeneemt, is het niet makkelijk om te anticiperen op ontwikkelingen en om dus de juiste keuzes te maken. Met zijn boek helpt Leo Kerklaan organisaties door de huidige, dynamische tijd te loodsen. Wil je weten hoe dat gaat, grijp deze kans dan aan!

Je bent vanaf 15.00 uur van harte welkom in The Colour Kitchen, Utrecht (Zuilen). Het inhoudelijke programma start om 15.30 uur. Rond 17.30 uur ronden we af; aansluitend vindt een netwerkborrel plaats.

Wil je deelnemen aan dit Jong AWVN-event?
Schrijf je in via onderstaand formulier. Het event is voor jonge HR-professionals (tot 35 jaar) van leden en indirecte leden van AWVN. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans (f.zeemans@awvn.nl).

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties