dinsdag 05 juli 2022

Inclusief werven en selecteren, hoe doe je dat?

Bent u al bezig met divers en inclusief werkgeven?

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling en u laat kansen liggen als u daar nog geen optimaal gebruik van maakt. Divers en Inclusief werkgeven gaat over het zijn van een aantrekkelijk werkgever voor de volledige beroepsbevolking waarbij alle medewerkers eerlijke kansen krijgen en zich welkom voelen binnen uw onderneming.
Hoewel veel werkgevers zichzelf doelstellingen hebben gesteld om bijvoorbeeld een divers en inclusieve organisatie te zijn of een open cultuur te hebben, blijkt het vaak lastig om die doelstelling volledig te behalen.
Vraagt u zichzelf eens af in hoeverre uw medewerkers een afspiegeling zijn van de beroepsbevolking, en hoe zit dit eigenlijk binnen uw management?

Netwerk

Om u hierbij te helpen start AWVN het netwerk “Divers en Inclusief Werkgeven”. In deze bijeenkomsten helpen wij u met praktische tips en best practices op weg helpen in het behalen van uw doelstellingen en het worden van een diverse en inclusieve werkgever. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te leren van elkaar door eigen ervaringen te delen en delen toonaangevende bedrijven de hoe zij dit in de praktijk hebben gebracht.

Wanneer

Op dinsdag 5 juli as organiseren wij van 15.30 tot 17.00 uur de eerste online bijeenkomst van dit netwerk. Het thema van deze bijeenkomst is “Inclusief werven en selecteren, hoe doe je dat?”.

Programma

In deze bijeenkomst zullen twee organisaties hun aanpak en ervaringen delen en gaan we aan de hand van stellingen hierover met elkaar in gesprek.

Doelgroep

De bijeenkomst is bedoeld voor managers diversiteit en inclusie, HR professionals die diversiteit en inclusie in hun portefeuille hebben van leden en indirecte leden van AWVN

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst”? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans. U ontvang van haar een bevestiging. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

0 reacties