dinsdag 27 september 2022

AWVN-netwerk brancheverenigingen: actuele ontwikkelingen

Op dinsdag 27 september organiseert het AWVN-netwerk brancheverenigingen weer een bijeenkomst. Live deze keer – in het BOVAG-huis in Bunnik. Op de agenda staan de volgende onderwerpen: stand van zaken lopend cao-seizoen, Prinsjesdag en arbeidsmarktbeleid.

 

AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinar AWVN-cursus, AWVN-masterclass, AWVN-bijeenkomst, AWVN-webinar, AWVN-netwerkNiek Hinsenveld, beleidsadviseur bij AWVN, opent de bijeenkomst met een update van het cao-seizoen; daarna gaat hij nader in op Prinsjesdag. Vervolgens verzorgen een aantal brancheverenigingen – Erwin Holterhues (Vaco), Sabine Scheer (NVZ), Jeroen Brouwer (FME) en Fem Korsten (Actiz) – een korte pitch over hun aanpak van de arbeidsmarktproblematiek. Ook delen zij hun geleerde lessen. Daarna gaan we hierover met elkaar in gesprek.

De bijeenkomst start om 14.00 uur (ontvangst vanaf 13.30 uur) en duurt tot 17.00 uur; aansluitend is er een borrel.

Wil je deelnemen aan de bijeenkomst? Meld je dan aan via het inschrijfformulier (zie onder inschrijven)

Heb je een vraag over de bijeenkomst? Stuur dan een mail naar Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl. Zij neemt dan contact met je op.

 • Aanmeldformulier

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

0 reacties