Home / AWVN-agenda / leergang / Leergang inclusief werkgeven
dinsdag 16 oktober 2018

Leergang inclusief werkgeven

Op 16 oktober start de derde editie van de (driedelige) Leergang inclusief werkgeven van AWVN, De Normaalste Zaak en Accenture.

Steeds meer werkgevers vinden dat hun organisatie een afspiegeling van de samenleving moet zijn of worden, omdat het eenvoudigweg waarde toevoegt, bijvoorbeeld omdat dit het beeld van de organisatie bij klanten, leveranciers en op de arbeidsmarkt positief kan beïnvloeden of  bijdraagt aan het MVO-beleid. De inclusieve organisatie moet de normaalste zaak worden. Oog voor talenten van mensen en voor diversiteit in de organisatie, is daarbij van groot belang. Maar hoe wordt uw organisatie (meer) inclusief?

De Leergang inclusief werkgeven van AWVN, De Normaalste Zaak en Accenture vindt plaats op dinsdag 16 oktober, dinsdag 6 en dinsdag 27 november; programma steeds van 9.00 tot 17.30 uur. Locatie volgt.
We hebben inspirerende sprekers gevraagd, om uit hun eigen praktijk en expertise te vertellen en zo uw kennis te verdiepen. Ook is er ruimte om samen met andere deelnemers aan eigen casuïstiek te werken.
Alle informatie over de Leergang inclusief werkgeven vindt u hier.

Aanmelden kan via masterclass@denormaalstezaak.nl
Leden van AWVN ontvangen 300 euro korting op de prijs van deze leergang.