Home / AWVN-agenda / informatiebijeenkomst / Ledenbijeenkomst commissie-Borstlap
Bovaghuis, BunnikBovaghuis, Bunnik, dinsdag 03 maart 2020

Ledenbijeenkomst commissie-Borstlap

De commissie-Borstlap heeft op 23 januari haar advies over de toekomst van werk aan het kabinet gepubliceerd. Het kabinet heeft deze commissie ingesteld om advies uit te brengen over hoe de huidige wet- en regelgeving rond werk functioneert en hoe de regels rond werk er volgens de commissie in de toekomst uit moeten zien. Het rapport gaat waarschijnlijk een belangrijke rol spelen in het maatschappelijke en politieke debat over de inrichting van de arbeidsmarkt in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021. In deze bijeenkomst nemen inhoudelijk experts Anne Megens en Koen van Schie-Akdag van AWVN u in twee uur mee in de context en inhoud van het advies. U hoort wat dit advies kan betekenen voor werkgevers en hoe AWVN tegen het advies aankijkt. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

De ontvangst is vanaf 14.30 uur; het inhoudelijke programma start om 15.00 uur. De bijeenkomst eindigt om 16.45 uur met een borrel.  Daar kunt u met de AWVN-experts en de andere deelnemers van gedachten wisselen.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor AWVN-leden of indirecte leden van AWVN. Er zijn aan deze ledenbijeenkomst geen kosten verbonden. Wel brengen wij in geval van no-show € 50 in rekening.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.