Home / AWVN-agenda / informatiebijeenkomst / Impact van technologie op werk
Duurzaamheidsfabriek DordrechtDuurzaamheidsfabriek Dordrecht, vrijdag 05 april 2019

Impact van technologie op werk

De invloed van robotisering en technologie op werk is een ontwikkeling die snel gaat en die organisaties niet meer kunnen negeren. Welke technologie komt er op organisaties af? En wat betekenen deze veranderingen voor de inzet van personeel en voor de taken, kennis en vaardigheden van uw medewerkers?

Om meer inzicht te geven in de technologische ontwikkelingen en de impact daarvan op werk organiseert AWVN op 5 april 2019 een informatiebijeenkomst voor leden. U krijgt inzicht in nieuwe technologieën en gaat met collega’s in gesprek over de impact hiervan op de HR-agenda. Aan het eind van de bijeenkomst kunt u zich inschrijven voor een techtour (bedrijfsbezoek) later in het jaar om te zien en te horen hoe organisaties omgaan met de implementatie van nieuwe technologieën.

Schrijf u nu in! De eerste 25 deelnemers kunnen deelnemen aan de rondleiding in de Duurzaamheidsfabriek.

Programma
9.00  Ontvangst
9.30  Opening en welkom
9.35 – 10.20  De technologische ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op dat versnelde verandering nog de enige constante is. Hoe hou je je als bedrijf staande in dit digitale geweld? David Lemereis, journalist en science factwatcher, zet de feiten op een rij en laat ons zien dat de veranderingen sneller komen dan gedacht.
10.20 – 10.50  Augmented Reality: 3D-ontwerp van volledige installaties met geïntegreerde data. Boris Demarrez van Aveva laat zien hoe augmented reality en virtual reality kunnen worden ingezet.
10.50 – 11.10  Pauze
11.10 – 11.40  Impact op Human capital agenda, Onno de Vreede, VNCI
11.40 – 12.15  Zelf aan de slag
12.30  Lunch en aansluitend de mogelijkheid om een tour door de Duurzaamheidsfabriek te volgen (voor max. 25 deelnemers)

Deelname
De bijeenkomst is bedoeld voor leden en indirecte leden van AWVN. De deelnemersprijs bedraagt 50 euro als bijdrage in de kosten voor locatie en catering.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.