Home / AWVN-agenda / informatiebijeenkomst / Informatiebijeenkomst Wet arbeidsmarkt in balans
Houten, Van der Valk HotelHouten, Van der Valk Hotel, donderdag 27 juni 2019

Informatiebijeenkomst Wet arbeidsmarkt in balans

EXTRA BIJEENKOMST!

Eind mei heeft de Eerste Kamer de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) behandeld. Deze wordt definitief op 1 januari 2020 van kracht. Maar vóór die datum zult u als werkgever al met de nieuwe wet rekening moeten houden. AWVN organiseert daarom op 27 juni in Houten een informatiebijeenkomst waarin de experts van de werkgeversvereniging de belangrijkste consequenties voor werkgevers in kaart brengen, en inzichtelijk maken waar u al voor de inwerkingtreding van de wet rekening mee moet houden.

De ontvangst is vanaf 9.30 uur; het inhoudelijke programma start om 10.00 uur. De bijeenkomst eindigt om 12.00 uur.  Na afloop staan er broodjes klaar, en is er gelegenheid om met de AWVN-experts en de andere deelnemers van gedachten te wisselen.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor AWVN-leden of indirecte leden van AWVN. Er zijn aan deze voorlichtingsbijeenkomst geen kosten verbonden. Wel brengen wij in geval van no-show € 50 in rekening.

In het whitepaper Wet arbeidsmarkt in balans op hoofdlijnen dat u hieronder kunt downloaden, hebben AWVN-juristen Marco Veenstra en Jan Mathies alle onderdelen van de Wet arbeidsmarkt in balans voor u op een rij gezet.

 • Inschrijven

  Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
  Login

  Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
  Registratie
  Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.