31 juli 2024

Dialoogsessie maatschappelijk verantwoord werkgeven

De afgelopen jaren zijn maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van onder andere inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid, gelijke beloning en verduurzaming niet meer weg te denken uit de HR-agenda. Het thema ′maatschappelijk verantwoord werkgeven′ zien wij steeds vaker geagendeerd. Het gaat dan bijvoorbeeld over bestaanszekerheid, polarisatie en het streven naar duurzaamheid. Zowel organisaties als branches zijn zich steeds meer bewust van hun rol in de maatschappij. Maar waar ligt nu de grens van werkgeverschap?

Voor AWVN is duidelijk dat werkgever, werknemer en maatschappij niet zonder elkaar kunnen. AWVN wil in samenspraak met haar leden inzichtelijk maken hoe werkgevers invulling kunnen geven aan maatschappelijk verantwoord werkgeven. Daarom organiseren wij op woensdag 31 juli van 15.30 tot 16.30 uur een online dialoogsessie voor Jong AWVN. Tijdens deze sessie deel je jouw perspectief op maatschappelijk werkgeverschap en ga je in gesprek over de perspectieven van andere werkgevers.

Wil je een bijdrage leveren aan de visie, koers en kennishandreikingen van AWVN op het gebied van maatschappelijk verantwoord werkgeverschap? Meld je dan aan voor de dialoogsessie.

Praktische informatie dialoogsessie maatschappelijk verantwoord werkgeven

Wanneer
Woensdag 31 juli 2024, 15.30-16.30 uur, online bijeenkomst via Teams
Deelname
Kosteloos voor jonge HR-professionals van leden en indirecte leden van AWVN
Deelnemen
Meld je aan via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een link om deel te nemen
Vragen? Neem contact op met Frederique Zeemans, f.zeemans@awvn.nl

Inschrijven voor dialoogsessie (u moet hiervoor ingelogd zijn)

Dit formulier kunt u alleen invullen als u ingelogd bent. U kunt inloggen via deze link:
Login

Heeft u nog geen account voor deze website? U kunt via onderstaande link een (tijdelijk) account aanmaken.
Registratie
Na het voltooien van de registratie en nadat u opnieuw ingelogd bent dient u zich alsnog zelf in te schrijven voor dit evenement.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden