Verkadefabriek, Den BoschVerkadefabriek, Den Bosch, donderdag 30 september 2021

Andere koek! AWVN-jaarcongres 2021

Nu de vaccinatiegraad omhoogschiet, krijgen we weer meer ruimte. Niet alleen om elkaar te ontmoeten, maar ook om het vizier te richten op andere zaken dan coronaboetes en reproductiegetallen. Tijd voor andere koek!

jaarcongres 2021 beter koekjeJe zou zeggen dat we in ons welvarende land genoeg koek hebben voor iedereen. Toch maken steeds meer mensen zich zorgen: krijgt iedereen wel een eerlijke kans om van die koek te proeven? Moet er niet iets gebeuren? Ja, vindt AWVN, want onze toekomstige welvaart is niet vanzelfsprekend.

Als meer mensen meer uren gaan werken, kunnen we de koek vergroten. En als we slimmer gaan werken, bijvoorbeeld door technologie beter te integreren in ons werk, wordt de koek beter. Toch zijn dit nauwelijks onderwerpen van maatschappelijk debat. Tijd om dat te veranderen, en daar kunt u als werkgever aan bijdragen.

Tijdens ons jaarcongres op donderdag 30 september laten we zien hoe die andere koek vorm kan krijgen. Waar anders kan dat beter dan in de Verkadefabriek in Den Bosch?

Het aantal plaatsen in de Verkadefabriek is helaas beperkt, omdat we nog steeds afstand moeten houden. Wij kunnen dan ook alleen genodigden de mogelijkheid bieden om live aanwezig te zijn. Hebt u geen uitnodiging ontvangen om het congres in Den Bosch bij te wonen? Dan nodigen wij u graag uit om het jaarcongres via een livestream te volgen. De inloop voor genodigden is vanaf 15.00 uur. Het jaarcongres is van 15.30 tot 17.00 uur.

Meld u aan via het formulier hieronder

0 reacties