Yarden wint AWVN-trofee voor winst en waarde-creatie

16-12-2016

Werkgeversvereniging AWVN beloont organisaties die zich onderscheiden op het vlak van goed werkgeverschap. AWVN reikt daartoe jaarlijks een trofee uit. In 2016 draagt de trofee het thema winst en waarde-creatie.

AWVN geeft Yarden de trofee voor de manier waarop zij via Yarden Vereniging met hulp van 200 vrijwilligers handen en voeten geeft aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door te helpen om uitvaarten zo goed mogelijk te laten verlopen en nabestaanden te ondersteunen.
Bijzondere waardering heeft de directie van AWVN voor de manier waarop Yarden het thema dood en doodgaan bespreekbaar maakt, onder andere door de rouwchat ‘Praten over verlies’ die Yarden samen met Humanitas heeft ontwikkeld. Verder prijst AWVN Yarden, omdat het Amref Flying Doctors en het Leger des Heils steunt.

Trofee 2.jpg
Ron Bavelaar, directievoorzitter van Yarden, links op de foto, ontvangt de AWVN-trofee uit handen van Erik Groot, directeur programma's en externe relaties bij AWVN.

AWVN-trofee
Werkgeversvereniging AWVN beloont organisaties die zich onderscheiden op het vlak van goed werkgeverschap. AWVN reikt daartoe jaarlijks een trofee uit. In 2016 draagt de trofee het thema winst en waarde-creatie. AWVN heeft dit jaar vier gelijkwaardige trofeeën uitgereikt aan organisaties die zich onderscheiden door niet alleen naar bedrijfsmatige winst te streven maar ook naar maatschappelijke winst. Eerder dit jaar hebben Vebego, ADG Dienstengroep en KPN een trofee ontvangen. Yarden is de laatste organisatie die de trofee rond dit thema krijgt. Volgend jaar draagt de prijs een ander thema.

Lees meer over de AWVN-trofee in de bedrijfsreportage over Yarden in Werkgeven.