Webinar over pesten voor OR-leden en preventiemedewerkers

07-12-2016

Pesten op de werkvloer komt vaker voor dan u denkt. OR-leden kunnen een rol spelen om dit onderwerp te agenderen. Speciaal voor OR-leden organiseert het ministerie van SZW een webinar.

Pesten op het werk komt geregeld voor en is ziekmakend. Wist u dat 1 op de 6 werknemers last heeft van ongewenst gedrag? En dat 6.6% van de werknemers te maken heeft gehad met pesten en dit bij 1 op de 3 leidde tot burn-out klachten? Pesten op het werk is een ernstige zaak en hier ligt dan ook een taak voor de ondernemingsraad en de preventiemedewerker.

Donderdag 15 december van 16.00 – 16.30 uur organiseert het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) het webinar 'De OR en de preventiemedewerker aan zet'.

Experts Seth van den Bossche (TNO) en Alie Kuiper (Bezemer Kuiper & Schubad) geven u in dit webinar inzicht in de aard, omvang, oorzaken en gevolgen van de problematiek. U krijgt handvatten mee waar u als OR of  preventiemedewerker in de praktijk mee aan de slag kunt. Natuurlijk is er tijdens het webinar volop gelegenheid om vragen te stellen.

Klik hier voor meer informatie, om aan te melden voor het webinar en voor meer informatie over het programma ‘Aanpak Pesten’.