Voor brancheorganisaties: Week van de RI&E, 15 tot 19 juni

12-03-2015

Tijdens de Week van de RI&E wordt met activiteiten en een brede communicatiecampagne aandacht gevraagd voor de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E), als basis voor veilig en gezond werken.

Bewust ondernemen betekent naast aandacht voor financiën ook aandacht voor veilig en gezond werken. Tijdens de Week van de RI&E wordt met activiteiten en een brede communicatiecampagne aandacht gevraagd voor de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E), als basis voor veilig en gezond werken. Doe mee en profiteer van extra publiciteit!

Organiseert u als intermediair (bijvoorbeeld als brancheorganisatie) een activiteit of besteedt u in de Week van de RI&E extra aandacht aan de RI&E, bijvoorbeeld via een speciale mailing? Dan kunt u zich gratis aanmelden als supporter.

Actief aan de slag met de RI&E
Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een RI&E-workshop, opleiding of coachingsactiviteiten. Dit kunnen speciaal in het kader van de Week van de RI&E ontwikkelde activiteiten zijn, of bestaande activiteiten die in de week van 15-19 juni met korting worden aangeboden. Voor inspiratie verwijzen we u graag door naar www.weekvanderie.nl.

Gratis publiciteit voor supporters
Via een brede communicatiecampagne van het Steunpunt RI&E samen met onder andere MKB Nederland, vakbonden en Inspectie SZW worden (MKB-)ondernemers bekend gemaakt met en aangespoord tot deelname aan de activiteiten tijdens de Week van de RI&E.

Profiteer als supporter mee van de brede exposure:
• lift mee op de naamsbekendheid en het netwerk van Steunpunt RI&E
• activiteiten worden opgenomen in de agenda met een link naar uw website
• activiteiten worden via alle communicatiekanalen onder de aandacht gebracht
• vermelding op de website van Steunpunt RI&E (ruim 14.000 bezoekers/maand)
• online campagne
• nieuwsbrieven
• social media.
Op de website wordt de komende tijd meer bekend gemaakt over de campagne.

Meld u gratis aan!
Ga voor meer informatie over de Week van de RI&E en het aanmeldformulier voor supporters naar www.weekvanderie.nl. Wacht niet te lang, want hoe eerder u zich aanmeldt, hoe langer u profiteert van de extra publiciteit!