Leergang Strategisch HRM ook op maat beschikbaar

11-04-2017

De praktijkervaring van AWVN en de theoretische- en  opleidingsexpertise van Nyenrode Business Universiteit levert een unieke en gewaardeerde leergang op.

​Voor iedere HR-professional is deze leergang dé manier om de eigen kennis en kunde van strategisch HR te versterken én om de eigen positie als business partner te verstevigen. Al meer dan 125 HR-professionals hebben de leergang gevolgd. Deze leergang is niet alleen beschikbaar voor individuele deelnemers maar wordt ook op maat aangeboden aan HR-teams van middelgrote en grote organisaties. Het is ook mogelijk om deze leergang als brancheorganisatie op maat te maken en aan te bieden aan de HR-professionals in de branche. De leergang wordt aangepast aan de wensen en behoeften waarbij de kwaliteit en het karakter van de leergang behouden wordt. Deelnemers ontvangen een certificaat van Nyenrode. De prijs is uiteraard ook op maat, de leergang op maat is er al vanaf circa € 50.000. Er kunnen maximaal 24 HR-professionals tegelijkertijd deelnemen aan de leergang.

Lees meer over de leergang

Geïnteresseerd in de leergang op maat?
Bespreek de mogelijkheden met programmamanager Jan de Kramer. Neem contact op via (070) 850 86 05 of werkgeverslijn@awvn.nl.